Σημείωση! Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών της. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies. ΕΝΤΑΞΕΙ

Philotimo Liquids - Χυμός Ρόδι 60ml (30ml)

6.75
Σε Απόθεμα
 

Philotimo Liquids - Χυμός Ρόδι 60ml (30ml)

Τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια πραγματικά μυστικιστική γεύση! Με τη γλυκύτητά του, να μετριάζεται από μια ευχάριστη απαλή στυφάδα, δεν υπάρχει υγρό για άτμισμα, πιο αναζωογονητικό από το Χυμός Ρόδι Philotimo. Κάθε εισπνοή αυτού του βασιλικού μίγματος είναι αιθέρια, είναι απολύτως εξωπραγματικό. Δεν είναι τυχαίο που το ρόδι χαρακτηρίζεται ως υπερ-τροφή.

Ομοίως, το Χυμός Ρόδι είναι ένα υπερ-υγρό! Η γήινη γεύση που χαρακτηρίζει αυτό το ρουμπινί κόκκινο φρούτο, προσδίδει στο άτμισμα μια σπίθα, που δεν συναντάμε σε κανένα άλλο υγρό.

Γιατί να συμβιβαστείτε με το συνηθισμένο, όταν μπορείτε να απολαύσετε κάτι εντελώς διαφορετικό; Περισσότερο τέχνη παρά υγρό, το Χυμός Ρόδι έχει παροιμιώδη γεύση. Δεν μπορούμε να σας πούμε αν θα έχετε οράματα ή αυταπάτες μεγαλοπρέπειας, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι γευστικοί σας κάλυκες ξεκινάν μια περιπέτεια στο πιο μεγάλο και άγριο, φεστιβάλ γεύσης που υπάρχει!

Τα Philotimo Liquids έρχονται σε μπουκάλι Chubby Gorilla 75ml και περιέχουν 30ml συμπυκνωμένου αρώματος.

Ο κατασκευαστής προτείνει για την μέγιστη απόδοση των αρωμάτων τα 60ml τελικού μείγματος.

Σας δίνει την δυνατότητα με τα 15ml αέρα (75 ml μπουκάλι) να έχετε μια καλή και σωστή ανάδευση ή κάποια τροποποίηση στο τελικό μείγμα.