Σημείωση! Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών της. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies. ΕΝΤΑΞΕΙ

Philotimo Liquids - Τρίγωνα Πανοράματος 60ml (30ml)

6.75
Σε Απόθεμα
 

Philotimo Liquids - Τρίγωνα Πανοράματος 60ml (30ml)

Μια γεύση πλουσιότατη, βουτηγμένη σε ωραία, γευστική καλοσύνη, το υγρό Τρίγωνα Πανοράματος είναι όντως ένα αξιόλογο ατμιστικό επιδόρπιο. Φανταστείτε στο γλυκό αυτό, τις τραγανές στρώσεις από φύλλα ψημένα μέχρι να χρυσίσουν…τώρα απαλά περιχύστε τα με λίγο σιρόπι, αλλά μην το παρακάνετε. Έπειτα, παραγεμίστε αυτή τη λιχουδιά με μια εγκληματική ποσότητα κρέμας βανίλιας, μέχρι να ξεχειλίσει.

Στη συνέχεια…το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να κλειδώσετε την πόρτα και να κλείσετε τα παράθυρα ώστε κανείς να μην μπορεί να μπει και να διεκδικήσει ένα κομμάτι αυτού του παραδείσου! Φτιαγμένο με πολύ λεπτό φύλλο κρούστας, που χρησιμοποιείται για πολλά γλυκά στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, το τρίγωνο πανοράματος μεταφέρεται εδώ σε υγρό αναπλήρωσης, προσφέροντας ένα από τα πιο αμαρτωλά ατμιστικά επιδόρπια, που θα απολαύσετε ποτέ.

Το υγρό Τρίγωνα Πανοράματος είναι τόσο καλό, που απλά δεν θα θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν, ούτε καν με τη ίδια σας τη μητέρα!

Τα Philotimo Liquids έρχονται σε μπουκάλι Chubby Gorilla 75ml και περιέχουν 30ml συμπυκνωμένου αρώματος.

Ο κατασκευαστής προτείνει για την μέγιστη απόδοση των αρωμάτων τα 60ml τελικού μείγματος.

Σας δίνει την δυνατότητα με τα 15ml αέρα (75 ml μπουκάλι) να έχετε μια καλή και σωστή ανάδευση ή κάποια τροποποίηση στο τελικό μείγμα.