Σημείωση! Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών της. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies. ΕΝΤΑΞΕΙ

Philotimo Liquids - Τριμπέκα 60ml (30ml)

6.75
Σε Απόθεμα
 

Philotimo Liquids - Τριμπέκα 60ml (30ml)

Ένα παιδί του έρωτα που γεννήθηκε λόγω αξεπέραστου ατμιστικού πάθους…κυρίες και κύριοι, σας προσφέρουμε το Τριμπέκα! Σχεδιασμένο με προσήλωση στην απόλυτη τελειότητα, το Τριμπέκα έχει τιμηθεί με απίστευτους τίτλους και επιβραβεύσεις από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του στην αγορά. Ένα εξαιρετικά ήπιο υγρό, που βασίζεται σε απαλό, ημίγλυκο, ξανθό καπνό, το Τριμπέκα αποτελεί ένα φεστιβάλ γεύσεων, με καραμελωμένα πεκάν και μεξικάνικη βανίλια, που αισθάνεστε να χορεύουν ταγκό στη γλώσσα σας. Σκεφτείτε το σαν τον ανίκητο αδελφός του RY4, σαν το Τριμπέκα, να αναλαμβάνει από εκεί που το RY4 σταματά και ολοκληρώνει το έργο του, αξιοποιώντας τον ατμό στο μέγιστο. Εξαιρετικά γευστικό και ιδιαίτερα αρωματικό, το Τριμπέκα αξίζει την εκτίμηση του κοινού. Προσθέστε ένα εξαιρετικά ευχάριστο χτύπημα στο λαιμό και την απίστευτη παραγωγή ατμού και θα καταλάβετε, γιατί το Τριμπέκα είναι ίσως η ναυαρχίδα των υγρών μας.

Τα Philotimo Liquids έρχονται σε μπουκάλι Chubby Gorilla 75ml και περιέχουν 30ml συμπυκνωμένου αρώματος.

Ο κατασκευαστής προτείνει για την μέγιστη απόδοση των αρωμάτων τα 60ml τελικού μείγματος.

Σας δίνει την δυνατότητα με τα 15ml αέρα (75 ml μπουκάλι) να έχετε μια καλή και σωστή ανάδευση ή κάποια τροποποίηση στο τελικό μείγμα.